schoonheidssalon en meer......

SOIN THALASSO VISAGE

Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemd ampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hoog geconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestreste huid.

Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid!


Duur: 60 minuten

Kosten: €65


SOIN MILLE LUMIÈRE

SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!


Duur: 90 minuten

Kosten: €65


SOIN MASQUE MODELANT

SOIN MASQUE MODELANT, de miljoenen keren beproefde behandelingsklassieker van MARIA GALLAND, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. Het zorgt niet alleen voor een spectaculair lifting-effect, maar behandelt ook de verschillende problemen van elke afzonderlijke huidzone.

De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal "probleemoplossers" worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermische effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden ingesluisd en dat de resultaten buitengewoon zijn: de huid wordt verstevigd en krachtig. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.


Duur: 60 minuten

Kosten: €85

SOIN MASQUE MODELANT MILLE: €95SOIN COCON

Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.


Duur: 60 minuten

Kosten: €65


SOIN INFINIBLANC

Anti-aging in de meest stralende vorm! De behandeling Soin Infiniblanc is speciaal afgestemd op de behoeften van de rijpere huid. Egaliseert ongelijkmatige pigmentvorming en zorgt tegelijkertijd voor een zichtbare verjonging van de huid.

Wat is hier zo bijzonder aan? Het exclusieve Maria Galland Power-Brightening-complex met een lang aanhoudend depigmenteringseffect en een hoge anti-aging werking. Zo wordt effectiviteit gecombineerd met een plezierig gevoel, want twee maskers zijn een weldaad voor de teint: als snelle "mooimaker" geeft een crèmemasker direct een mooie uitstraling. Een aftrekbaar masker met een stimulerend cooling-effect zorgt ervoor dat de daarvoor aangebrachte werkstoffen direct worden opgenomen. Voor een huid die perfect in harmonie is.

Perfect niet alleen voor bijzondere gelegenheden.


Duur: 60 minuten

Kosten: €65SOIN PROFILIFT

"Lifting"-effect, dieptewerking en ontspanning - de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd.

Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages:

De succesvolle combinatie van Oosterse massagegrepen, geïnspireerd door "Shiatsu" met een dieptewerkende bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid gevitaliseerd en verstevigd wordt en de buitengewoon efficiënte werkstoffen diep in de huid kunnen doordringen. Daar werken ze verlies van stevigheid gericht tegen. De gelaatscontouren worden strakker, het huidprofiel ziet er jonger en steviger uit.


Duur: 60 minuten

Kosten: €65


SOIN MASQUE MODELANT YEUX


De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig, glad en fris.

Alleen in combinatie met een andere gezichtsbehandeling van Maria Galland


Duur: 30 minuten

Kosten: €25Hebt u vragen over een van deze behandelingen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of loop even bij ons binnen.