schoonheidssalon en meer......

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken. Microdermabrasie kan uw huid ontdoen van fijne rimpeltjes, comedonen (mee-eters), acne, ondiepe littekens vergrote poriën en huidverkleuringen.

Een microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt met het speciale apparaat de bovenste huidlaagjes verwijderd. Dit gebeurt doordat een gecontroleerde stroom van diamantvormige kristalletjes de bovenste laagjes van de huid wegslijpen en de huid dus gedwongen wordt om nieuw weefsel aan te maken wat beter en sterker van structuur is. Voor en na de behandeling is het raadzaam om uw huid gedurende een week niet bloot te stellen aan direct zonlicht en goed te beschermen.

Het microdermabrasie apparaat kan op verschillende manieren worden ingesteld en is daarom voor elk huidtype geschikt. Het aantal behandelingen dat nodig is voor een optimaal resultaat is afhankelijk van de huidconditie. Vaak kunnen we u bij de eerste behandeling al een indicatie geven hoeveel u er nodig bent.

Door een microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Ook neemt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid toe waardoor uw huid er gladder, frisser en stralender uitziet.

Hebt u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op of loop even bij ons binnen.