schoonheidssalon en meer......

Laat uw handen en voeten lekker verzorgen met onze manicure en pedicure.


Manicure

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen ruw en/of droog zijn en uw nagels in een minder goede conditie. Een manicure behandeling is de ideale verzorging voor uw handen en nagels. Bij Face and Body bent u aan het goede adres voor een professionele en fijne behandeling.

Wij voeren CND Shellac nagels.

Zo makkelijk als het aanbrengen van nagellak, en zo sterk als gel nagels. De lak blijft gegarandeerd 1 tot 2 weken mooi*! Dit is mogelijk door de speciale lak van CND die bij elke laag wordt gehard in een speciale UV lamp. Het voordeel van Shellac is dat het beter is voor de nagels en bij het verwijderen de nagels in natuurlijk goede staat achterlaat, waar dit bij Gellac een beschadigde nagel achterlaat.

Het eraf halen duurt ongeveer een kwartiertje, en is niet schadelijk voor de nagels. Ook verwijderen van de Shellac nagellak gebeurt bij ons in de nagelsalon.

*Afhankelijk van uw dagelijkse bezigheden.


Alle prijzen en behandelingen kunt u vinden onder het kopje tarieven.

Hebt u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens of loop binnen in onze salon.
Pedicure

Het is erg belangrijk om goed voor uw voeten te zorgen. Goede voetverzorging voorkomt bijvoorbeeld pijnlijke ingegroeide nagels. Ook het tijdig laten verwijderen van (beginnende) eeltknobbels of eeltranden dragen bij aan mooie, gezonde voeten.

Elke woensdag houdt een pedicure zitting bij Face and Body.

Onze pedicure is ook gekwalificeerd om reumatische en diabetische voeten te behandelen. Om u de hoogste kwaliteit te kunnen leveren is zij geregistreerd bij de KRP (het Kwaliteits Registratie voor de Pedicure) hét kwaliteitskeurmerk voor pedicures in Nederland. Ook is zij aangesloten bij Provoet, de brancheorganisatie voor Pedicures.


Maak tijdig een afspraak, het kan zijn dat ze snel vol zit!

Alle prijzen en behandelingen kunt u vinden onder het kopje tarieven.


Hebt u vragen over deze behandeling of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via de contactgegevens of loop binnen in onze salon.